زائر زائر
| موضوع: الســــــــمك الســــــــنجـــــــــارى الإثنين مايو 06, 2013 1:28 am | |
|
الســـمك الســـنجارى
كميه من السمك البورى الكبير (حسب العدد)
بصل مقطع قطع صغيره
راس ثوم كامله مقشره ومفرومه
طماطم مقطع مكعبات صغيره
بقدونس + كرفس + كمون
حبات الليمون مقطعه حلقات رفيعه
زيت + ملح
* نضفى السمك البورى
* ضعى السمكة على ظهرها وشقيها نصين من عند البطن بس ماتفصليش النصين عن بعض يعنى شكل السمكة يكون مسطح قدامك وشيلى الرأس والديل مالهمش لازمه
* إخلطى الطماطم والليمون والكمون والبقدونس والكرفس والبصل مع بعض
* إحشى كل سمكه بالخليط
* ضعى قليل من الخلطه فى قاع الصينيه
* رصي السمك فى الصنيه
* ضعى باقى الخليط على وش كل سمكه
* رشى زيت على الوش بسيط بعد ماتضعى الخليط وكمان الملح رشه بسيطه
* دخليه الفرن للشوى
* التقديم
قدمى كل سمكه بالخليط اللى عليها فى طبق وضعى الصوص بتاعها معاها .. ويفضل تقديمه مع أرز صياديه وسلطه
وبالهنا والشفا |
| |
| |
|
|
عبدالله الشامى عبد الله الشامى
عدد الرسائل : 110 العمر : 71
| موضوع: رد: الســــــــمك الســــــــنجـــــــــارى الثلاثاء مايو 07, 2013 1:28 pm | |
| | |
|
زائر زائر
| |
ابو وائل ابو وائل
عدد الرسائل : 673 العمر : 67
| موضوع: رد: الســــــــمك الســــــــنجـــــــــارى الأربعاء مايو 08, 2013 2:13 pm | |
|
بــكــل تقدير وإحــتــرام وشــوق نــســتــقــبــل ونــفــرش الطريق ونــعــطــر حــبــر الــكــلــمــات بــالــمــســك والــعــنــبــر ونــنــتــظــر الإبــداع مــع نــســمــات الــلــيــل وســكــونــه
شكرا اختنا ياسمينه المنتدى على اختياركم للمواضيع الرائعه
| |
|
زائر زائر
| |
زائر زائر
| موضوع: رد: الســــــــمك الســــــــنجـــــــــارى الخميس مايو 09, 2013 10:43 pm | |
| سلمت يداك على الوصفة تبدو شهية واذيذة تمنياتي لك بالتوفيق في أعمالك القادمة |
|
زائر زائر
| موضوع: رد: الســــــــمك الســــــــنجـــــــــارى الجمعة مايو 10, 2013 2:57 am | |
| |
|